naar top

Groep starten op facebook

Onze bib opent een studiezaal tijdens de blokperiode, waar studenten rustig kunnen komen studeren. Ze hebben hiervoor een groep opgericht op facebook, maar slagen er niet in deze op te richten vanuit de bib, enkel vanuit het persoonlijk profiel van 1 van de bibmedewerkers. Maar dat is niet echt de bedoeling. Iemand enig idee hoe dit zou kunnen vanuit de bib-pagina?

groeten,
Nele

Reacties

Reageer
 • foto Els Verbeke
  Wat is het probleem en de bedoeling precies?

  In Nazareth heeft een inwoner een (openbare) groep opgericht: iedereen kan daarop posten. De groep heeft niet de naam van de beheerder: http://www.facebook.com/groups/nazareth.inwoners. Deze groep heeft geen link met de gemeentelijke pagina. Ikzelf heb een account speciaal voor het werk aangemaakt en heb me hiermee lid gemaakt van de groep. (Een pagina kan blijkbaar geen lid worden.)

  Helpt je dat vooruit?
 • foto Lorie Cuypers
  Hallo Nele
  groepen kan je enkel aanmaken en opvolgen als je een profiel hebt. Normaal heb je als organisatie echter een pagina en geen profiel. Dus zal je inderdaad de groep moeten aanmaken vanuit een persoonlijk profiel. Onze jeugddienst heeft een profiel gemaakt voor hun mascottes. En zo volgen zij groepen.
  Groetjes
  Lorie
 • foto Eddy Smeets
  @Mario: klopt helemaal maar... Ik had deze week een "reactie" op de gemeentelijke FB-pagina waar ik op wou reageren via een privé bericht. Kan je namens de gemeentelijke pagina reageren ? Dat zag ik niet meteen lukken dus noodgedwongen van eigen (privé) profiel gereageerd of is daar ook een oplossing voor misschien ?
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.