naar top

Wie bedeelt het gemeentelijk informatieblad?

De gemeente Affligem geeft tweemaandelijks een infoblad uit. Totnogtoe werd dit bedeeld door de post. Wij zijn echter op zoek naar een andere distributiemogelijkheid. Hoe wordt het infoblad in uw gemeente bedeeld en wat zijn de ervaringen?
Met collegiale groeten
André Ledegen
Gemeente Affligem 

Reacties

Reageer
 • foto Bob Pieters
  Dag André

  Berlare laat Infogem bedelen door drie verenigingen. Elk een stuk van het grondgebied. Ze krijgen daar een vergoeding voor per bedeeld exemplaar. Dat loopt vrij goed. 't Is wel niet makkelijk om vat te krijgen op de jeugdbeweging. Er zit teveel verloop in de bedelers waardoor de foutenmarge soms hoog ligt. Bij verenigingen die steeds dezelfde persoon op dezelfde straten kunnen zetten, en dat jaar na jaar, loopt het zo goed als vlekkeloos.

  Groeten
  Bob
 • foto Lies Guldentops
  Dag André
  De post bedeelt de Herentse infokrant. Dat is net zoals in Merksplas opgenomen in de gunning aan de drukker. Elk jaar opnieuw vragen wij ons wel af of we het niet anders zouden kunnen doen. Tot nog toe zijn we tot de conclusie gekomen dat de post de beste oplossing is. Met vriendelijke groet Lies Guldentops
 • foto Ann Van Hooydonck
  Beste

  In Borsbeek lieten we het informatieblad tot nu toe bedelen door Bpost. Dit was niet altijd met even veel succes (onvolledige bedeling).
  De bedeling van het volgende nummer ligt nu in handen van de Vlaamse Post, een relatief nieuwe speler op de markt.

  We hebben dus nog geen ervaring maar wel hoge verwachtingen. Zij garanderen aan de hand van een gps-trackingsysteem een werkelijk volledige bedeling.

  Ik weet wel niet of de Vlaamse Post ook bedeelt in Affligem, misschien eens een kijkje nemen hun website?

  De prijs is ook aanzienlijk lager dan bij Bpost.

  Veel succes ermee!

  groetjes
  Kim
 • foto Eddy Smeets
  Beste
  In Kinrooi werken we met drie "lokale" bedelers die we 0,075 euro per stuk betalen. Qua prijs zal Bpost daar nooit meer aan kunnen tippen. Daarnaast is er ook niet direct een probleem als het infoblad eens +100 gram zou zijn. Voor een dikke (1,2 cm met Wire-O-Binding) en vrij zware (330 gram) gids betalen we 0,1 euro per stuk. 
  Met vriendelijke groeten
  Eddy Smeets
  communicatieverantwoordelijke gemeente Kinrooi

Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.