naar top

Enquête over lezers van informatieblad

Het management team wil graag een enquête bij de bevolking organiseren om te weten hoe het informatieblad kan verbeterd worden. Heeft er iemand voorbeelden van een enquête waarop we ons kunnen baseren? We zullen dit zelf doen en niet door middel van een extern bureau.

Reacties

Reageer
 • foto Annick Maes
  Wij hebben een enquête gedaan over ons milieumagazine, we deden dit wel zelf via een vragenlijst in het magazine en via onze website (+ promotie hiervoor via onze gemeenten, facebook, ...). Om echt een representatief onderzoek te doen is een enquête via het medium zelf zeker niet voldoende denk ik, maar het geeft wel een aantal indicaties. In bijlage de enquête als voorbeeld.
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
 • foto Marc van Daele
  Dag Anke
  Wij hebben twee jaar geleden een enquête gedaan over onze externe communicatie. Dit gebeurde door een student communicatie van de UA. Ik kan deze werkwijze heel erg aanbevelen als je niet met een bedrijf wil werken. Een enquête is een heel technische aangelegenheid en bijzonder arbeidsintensief. Tegelijk zijn communicatieopleidingen vaak op zoek naar stageprojecten. Informeer misschien eens bij Plantijn, Lessius, of UA.
  Veel succes
  Marc
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.