naar top

Raamcontract ontwerp en raamcontract drukwerk

We hebben een raamcontract voor de opmaak van ons magazine, maar niet voor andere zaken die we laten ontwikkelen.
Dat doen we dan telkens a.d.h.v. prijsvragen. Omdat dit tijdrovend is, zouden we willen overstappen naar een raamcontract.
Ik hoor graag even bij jullie hoe dat eruit ziet, hoe dat loopt, ...
Daarnaast zouden we ook een raamcontract willen opmaken voor bv het drukken van stickers, panelen, folders, ... zaken die regelmatig terugkeren, maar niet altijd onder dezelfde vorm en aantallen. Graag hoor ik ook even hoe je dat aanpakt en wat de ervaring is.

Reacties

Reageer
 • foto Michiel Tijskens
  Dag Goedele, bijgevoegd vind je ons bestek voor drukwerk. Dit heeft de voorbije jaren prima gewerkt. Je zou je wel kunnen afvragen of dit het beste moment is om een raamcontract af te sluiten. Door de prijsstijgingen van papier zullen drukkerijen niet meteen geneigd zijn om zich voor een lange periode aan bepaalde tarieven te binden. Mijn recentste offertes waren zelfs maar een week geldig.
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
 • foto Kim Maex
  Dag Goedele, wij zijn ingestapt in het raamcontract van Print.Vlaanderen.
  Ik vraag gewoon elke keer een offerte op voor hetgeen ik nodig heb, want je kan idd met de stijgende papierprijzen moeilijk langetermijnvoorspellingen doen.
 • foto Lieven De Bosscher
  Dag Goedele,
  Wij hebben een raamovereenkomst voor het grafisch ontwerp van een brede waaier aan online en offline communicatie. Ik mail je alvast ons bestek door. Contacteer me gerust telefonisch om meer te weten over b.v. onze ervaringen hiermee.
 • foto Sigrid Borgmans
  Dag Goedele

  Hierbij de raamovereenkomsten die we eind vorig jaar lanceerden (ontwerp + drukwerk)
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
 • foto Maaike Smet
  Hallo, wij zijn ook in de raamovereenkomst van Print Vlaanderen gestapt (drukwerk + grafisch ontwerp). Wij werken op dezelfde manier als Kim en vragen telkens een offerte op.
 • foto Goedele Osaer
  Dankjewel voor al jullie reacties, daarmee kan ik aan de slag!
  Groeten
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.