naar top

Business-account FB - advertenties

Goedemorgen

De afgelopen periode maakten we weinig gebruik van FB-advertenties. Wanneer het nodig was, laadde ik zelf op mijn account een bedrag op dat ik later via een onkostennota liet terug betalen.
Nu had ik bestelbons opgemaakt voor een groter bedrag zodat we een hele tijd verder kunnen, maar als ik op de account van het lokaal bestuur zelf wil aanmelden, kan ik daar geen prepaid-saldo aan toevoegen.
Ik heb enkel de mogelijkheid om de kredietkaart te koppelen. Maar dit laatste willen de financiële collega's niet. Ze zijn ook heel wantrouwig tegenover FB.
Hoe gaan jullie hiermee om? Zijn er manieren om toch een vooraf bepaald bedrag op te laden?

Reacties

Reageer
 • foto Julie Vervaeke
  Dag Jamilla

  Ik vrees dat je toch niet anders zal kunnen dan je financiële collega's overtuigen van het potentieel van Facebook ;). Naar mijn weten kan je inderdaad enkel een kredietkaart koppelen. Je kan ze misschien wel overtuigen door ze toegang te geven in het Business Manageraccount van je pagina en hen te laten meevolgen wat je doet? Je kan normaal gezien mensen toevoegen en 'Bewerken van financiën' als rechten geven.
 • foto Nele Anthoons
  Wij werken in Ninove ook met een creditcard.
 • foto Communicatiedienst Londerzeel
  Dag Jamilla,

  Het is zeker mogelijk om via een prepaid-methode te werken voor Facebook Ads! Wij doen het ook zo, we laden om de zoveel tijd 500 euro op via de bankkaart van onze afdeling Financiën. Daarmee betalen we dan telkens de ads, waarop het bedrag in mindering wordt gebracht van het totaal opgeladen bedrag. Werkt prima.

  Ik denk dat je hier alle info vindt: https://www.facebook.com/business/help/350519228479855

  groetjes,
  An
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.