naar top

Digitale cadeaubon

Dag collega's,

In Moerbeke bekijken we de mogelijkheden om een digitale en papieren cadeaubon te lanceren. Graag hoor ik de ervaringen van collega's rond de verkoop van gemeentelijke bonnen.

Leeft de verkoop van bonnen nog steeds? Merken jullie een stijgende of dalende lijn op, of blijft de verkoop stabiel?
Hoeveel bonnen worden er bv. jaarlijks aangekocht t.o.v. het inwonersaantal? Hoeveel worden er gebruikt, wat is het percentage vervallen bonnen, ...

Bedankt!
Talissa

Reacties

Reageer
  • foto Patricia Meulemans
    Onze gemeentelijke cadeaucheques werden gedigitaliseerd omwille van corona. Ze konden voorheen enkel aan de onthaalbalie worden aangekocht, maar door de 'sluiting' van het gemeentehuis hebben we deze gedigitaliseerd. Op die manier zijn ze 24/7 beschikbaar en ben je dus niet meer gebonden aan de openingsuren van het gemeentehuis. We lieten ons hierin bijstaan door Kivalo (positieve ervaring). Mocht je meer informatie wensen neem gerust contact op met ons via communicatie@ravels.be.
  • foto Lieven De Bosscher
    Dag Talissa,
    Eind vorig jaar lanceerden we onze 9070-cadeaubon, als onderdeel van ons relanceplan: https://www.destelbergen.be/een-voor-9070-bon. We hebben zowel een digitale als papieren bon. Voor concrete verkoopcijfers neem je best contact op met onze dienst Lokale Economie (09 228 33 09).
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.