naar top

Antennemodel - voorbeelden gezocht

Hallo allemaal

Heel wat collega’s willen graag weten hoe ze een antennemodel kunnen organiseren voor hun communicatiedienst. We zoeken daarom praktijkvoorbeelden om deze te delen tijdens een online sessie.

Werk jij binnen je organisatie met het antennemodel en ben je bereid om hier een woordje uitleg rond te geven tijdens een online sessie? Laat het hieronder even weten of stuur een mail naar nina@kortom.be.

Alvast heel erg bedankt!

Groetjes
Nina

Reacties

Reageer
 • foto Johan Meerbergen
  Emmaüs werkt voor het personeelsmagazine met antennes. Uit sommige voorzieningen zit een medewerker in de redactieraad. In de andere voorzieningen helpen antennes ons om verhalen op te pikken. Ze schrijven die verhalen ook zelf uit. Ze kregen een opleiding van een dag rond inhoud, tekst en beeld.
 • foto Anja De Wolf
  Bij de provincie Vlaams-Brabant een centrale communicatiedienst + communicatieantenne in elke dienst. Samen vormen we de communicatiegemeenschap. Daarin doen we afstemming en planning, bieden we interne opleiding en intervisie aan en vinden we elkaar ook digitaal met een Teamssite. Eric Goubin heeft ons begeleid om dit organisatiemodel op te zetten. Stad Sint-Niklaas was ons inspirerende voorbeeld.
  Anja De Wolf 7 .10.2021 om 16:09 Aangepast op 7 .10.2021 om 16:11
 • foto Nina Segers
  Bedankt voor jullie reacties! Heel interessante praktijkvoorbeelden. Ik bekijk dit verder en contacteer jullie via mail. Groetjes, Nina
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.