naar top

Op zoek naar sociale media plannen / policies / strategieën

Beste collega

Ik ben op zoek naar voorbeelden van sociale media plannen / policies / strategieën van overheden en socialprofitorganisaties. Heeft jouw organisatie er eentje? Dan zou het geweldig zijn als je het hieronder kan delen. Deel je het liever niet met alle collega's, maar wil je ons wel op weg helpen? Stuur me dan een mailtje via sarah@kortom.be.

Daarnaast zoek ik ook een aantal organisaties die nog geen strategie hebben, maar er wel graag aan willen beginnen. Ik zoek mensen om kort even te spreken over wat zij juist willen bereiken met zo'n plan en hoe Kortom zou kunnen ondersteunen.

Je mag hieronder reageren, maar stuur me gerust ook een mailtje via sarah@kortom.be

Groetjes en bedankt!
Sarah

Reacties

Reageer
  • foto Nele Anthoons
    Dag Sarah, wij werkten recent een plan uit, ik voeg het hier toe als bijlage (2 delen: 1 algemeen theoretisch, eentje dat we jaarlijks zullen aanpassen op basis van de wijzigingen in het social medialandschap). We hebben dit al toegelicht aan al onze diensten, en plannen nu een rondgang bij alle diensten die zelf op sociale media zitten, om hen op basis van ons plan op weg te helpen om hun eigen plan uit te schijven. Groetjes, nele
    Bijlagen
    Meld je aan om bijlagen te downloaden.
  • foto Sarah Somers
    Bedankt, Nele. Dat zijn al 2 heel mooie voorbeelden.
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.