naar top

meldingenkaart infozine i.h.k.v. digitale kloof

Goedemiddag collega's

Back to old school: er wordt vanuit enkele raadsleden de vraag gesteld om de meldingenkaart opnieuw op te nemen in het infozine. Wie van jullie heeft er een meldingenkaart in het infozine? Zouden jullie willen delen hoeveel meldingen er gemiddeld via deze weg binnenkomen? Wie heeft dit recent stopgezet en met welke motivatie?

Mij lijkt het dat de burgers die niet digitaal vaardig zijn, de telefoon nemen om ons te contacteren i.p.v. een meldingenkaart uit te scheuren, in te vullen en terug binnen te brengen? Ik hoor dus graag mogelijke argumenten om mijn mening (of net niet) te staven naar de raadsleden :)

Alvast bedankt!

Groetjes
Kathleen

Reacties

Reageer
 • foto Els Verbeke
  Wij hadden lang geleden een papieren kaart. Het stond nooit in ons infoblad. Nu gaan meldingen enkel via de website en - zoals je zelf zegt - mondeling via de telefoon of aan het loket.
 • foto Nele Anthoons
  Ook in Ninove geen papieren meldingskaart, wel website of telefoon
 • foto Lisbet Claes
  Wij hebben voorlopig nog een meldingskaart op de backcover van ons infomagazine, wat niet zo handig is als je bv. een affiche wilt publiceren op de backcover. We krijgen wel nog een aantal meldingen door via de meldingskaart (ca. 50 meldingen binnengekregen via meldingskaart dit jaar), maar de vraag is uiteraard of we die meldingen niet ook via een andere manier tot bij ons kunnen laten komen.
 • foto Elke Keppens
  In Aartselaar enkel digitaal, omdat dit dan in het meldingensysteem terecht komt en deftig kan opgevolgd worden.
  Wie het niet digitaal kan invullen, belt naar het onthaal, waar ze voor die mensen het digitaal formulier invullen.
 • foto Kathleen Achten
  Heel erg bedankt! Fijne werkdag :)
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.