Waarom investeren in interne communicatie?

Waarom investeren in interne communicatie?


Investeren in interne communicatie doe je niet zomaar, interne communicatie heeft verschillende functies en zorgt voor toegevoegde waarde voor je organisatie. Daarom zou de norm moeten zijn om eerst de interne communicatie te verzorgen, daarna pas de externe communicatie.

Dat gaat makkelijker bij socialprofitorganisaties dan bij overheden waar media-alerte politici de beslissers zijn. We bespreken eerst de functies van interne communicatie. Daarna bespreken we de toegevoegde waarde of de effecten van goede interne communicatie.

Om de rest van het artikel te lezen en de praktijkdocumenten te zien, moet je lid zijn van Kortom. Nog geen lid? Ontdek alle voordelen.

Ben je wel al lid? Dan kan je hier inloggen.

Vind je het antwoord niet op je vraag?

Een van onze medewerkers helpt je graag verder in de community.

Stel je vraag in de community

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
Bedrijfsleden