naar top

Kortom Online - De toekomst van interne communicatie: het nieuwe normaal

Wat?

De coronapandemie schudde ook jouw organisatie grondig door elkaar. Meer thuiswerk heeft een grote impact op de interne communicatie: een herbezinning op de wijze waarop er binnen teams wordt overlegd is noodzakelijk.

Ook het organisatiebreed informeren van collega’s wordt een nieuwe uitdaging. En hoe voorkom je dat de thuiswerkers zich verbonden blijven voelen? Nee, het wordt er niet eenvoudiger op.

Wat zijn de aandachtspunten bij het nieuwe normaal van interne communicatie? Welke uitdagingen staan je als communicatieprofessional te wachten en hoe pak je die aan? 

Erik Reijnders bekijkt samen met de deelnemers de nabije (!) toekomst van interne communicatie vanuit deze nieuwe realiteit. Hij gaat in op de beperkingen maar ook op de mogelijkheden van interne communicatie in de toekomst, met de cruciale rol van de communicatieprofessional én van elke teamleider.

Kortom Online

Een sessie van ‘Kortom Online’ start met een presentatie van 1 uur, gevolgd door maximum 1 uur vragen en antwoorden. De webinar verloopt via Zoom.

Elke deelnemer ontvangt achteraf de video-opname.

Praktisch

maandag 13 september 2021
10:00 - 12:00 uur

Kortom-lid: 45 euro

Niet-lid: 65 euro

Spreker

Erik Reijnders

Erik Reijnders is een toonaangevend Nederlands specialist in interne communicatie en leiderschapscommunicatie. Sinds 2001 is hij zelfstandig consultant en trainer. Hij schreef verschillende standaardwerken zoals het ‘Basisboek Interne Communicatie’ en ‘Maak van de lijn een punt, sterker staan in leiderschapscommunicatie’.