naar top

Kortom Online - Maak goede afspraken over communicatie

Wat?

Wie communiceert wat en wanneer? In elke organisatie zijn er goede afspraken nodig over communicatie. Een afsprakennota zorgt voor duidelijkheid en houvast voor de communicatiemedewerker en helpt communicatie te structureren.

Je pakt dit best aan in ‘vredestijd’, niet tijdens crisismomenten of verkiezingsperiodes.

Kortom ontwikkelde, samen met heel wat collega’s, een inspiratienota met mogelijke communicatieafspraken. Eric Goubin overloopt tijdens deze online sessie de mogelijkheden en toont voorbeelden. Hij wijst op de moeilijkheden en helpt je op weg om zelf een stevige afsprakennota samen te stellen.

Kortom Online

Een sessie van ‘Kortom Online’ start met een presentatie van 1 uur, gevolgd door maximum 1 uur vragen en antwoorden. De webinar gebeurt via Zoom.

Elke deelnemer ontvangt achteraf de video-opname.

Praktisch

woensdag 20 oktober 2021
10:00 - 12:00 uur
Kortom Online
1 uur presentatie + maximum 1 uur vragen en antwoorden

Kortom-lid: 45 euro (vrijgesteld van btw)

Niet-lid: 65 euro (vrijgesteld van btw)

Spreker

Eric Goubin

Eric Goubin is auteur van de communicatiebijbelTante Mariette en haar fiets’ en dé referentie voor alle kennis over overheids- en socialprofitcommunicatie.

Hij is wetenschappelijk medewerker bij Kortom en hoofdlector en senior researcher aan de Thomas More hogeschool. Hij was achtereenvolgens journalist, communicatiecoördinator, docent, opleidingshoofd en onderzoeksdirecteur en stond aan de wieg van het kenniscentrum Memori.