naar top

Kortom Online - 9 communicatietips die je uit de shit helpen bij omgevingsprojecten

Wat?

Wie als communicatieprofessional werkt aan infrastructuur- of mobiliteitsprojecten voelt permanent de hete adem van de omgeving.

Hoe ga je daar mee om in je organisatie? Krijg je als communicatieprofessional wel genoeg ruimte om dat goed te doen? En wat betekent strategie nog als het vooral op uitvoering aan komt?

Projecten in België én Nederland

Tijdens deze online sessie vertrekt Bart Derison (Connect) vanuit 3 concrete shit-situaties die elke communicatieprofessional meemaakt in zijn of haar project. En koppelt er telkens 3 concrete tips aan met voorbeelden uit zijn ervaring met projecten in België en Nederland.

Op 75 minuten krijg je 3 x 3 concrete tips die je vooruit helpen in jouw project.

Samen met onze Nederlandse collega's

Deze online sessie is een samenwerking met onze Nederlandse collega’s van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Zo verruim je je blik op omgevingscommunicatie en hoor je ook ervaringen van onze Noorderburen.

De webinar gebeurt via Zoom. Elke deelnemer ontvangt achteraf de video-opname.

Gratis voor leden van Kortom

Deze online sessie is gratis voor de leden van Kortom.

Wie zich inschrijft kan bovendien het boek Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt’ bestellen met een mooie korting voor slechts 24,99 € inclusief verzendingskosten

 

Praktisch

maandag 26 april 2021
14:00 - 15:30 uur
Kortom & Logeion Online
1,5 uur presentatie + vragen en antwoorden

Kortom-lid : gratis

Kortom-lid + boek 'Laat ons zeggen dat het de shit wordt': 25 euro (incl. btw)

Niet-lid : 45 euro (vrijgesteld van btw)

Niet-lid + boek 'Laat ons zeggen dat het de shit wordt': 70 euro (incl. btw)

Spreker

Bart Derison

Bart Derison is managing partner van Connect, het Belgisch-Nederlandse communicatiebureau gespecialiseerd in omgevings- en mobiliteitsprojecten en heeft 25 jaar ervaring met projecten in België en Nederland en bundelde strategieën, tips en persoonlijke verhalen over omgevingscommunicatie in Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt’.