naar top

Online training Oefen jouw vaardigheden voor een online vergadering

Wat?

Online vergaderen en virtueel presenteren: het wordt ook een blijver, ook nà de coronamaatregelen. Toch worstelen we nog altijd met een goede aanpak: de afspraken over het verloop zijn niet duidelijk, niet iedereen werkt mee, het duurt te lang, het resultaat valt tegen ...

Tijdens deze online training merk je hoe het beter kan. Na een theoretische introductie gaat trainer Frank Van Oss met jou aan de slag. Tijdens de rollenspelen oefen je jouw vaardigheden voor betere virtuele meetings.

Je leert wat wel werkt

Je krijgt specifieke rollen en eenvoudige cases voorgeschoteld waar de vrijwillige voorzitter een consensus probeert te bereiken. Dit zorgt niet enkel voor sfeer en animositeit maar je merkt ook duidelijk wat online wel en niet werkt.

Zo leer je meer over een actieve leiding bij een online vergadering, het belang van het samenvatten per thema en het checken van de medewerking en instemming bij de deelnemers.

Er is plaats voor maximum 12 deelnemers.

Deze online opleiding gebeurt via Zoom. Elke deelnemer ontvangt achteraf de video-opname.

Programma

  • Wat loopt er fout tijdens online vergaderingen?
  • Leiden van een online vergadering: basisregels en -technieken
  • Deelnemen aan een online vergadering: basisregels
  • Voorbereiding
  • Bij de start
  • Tijdens de online vergadering
  • Chatten en polls
  • Aan het einde van de bijeenkomst

Praktisch

donderdag 11 februari 2021
10:00 - 12:00 uur

Kortom-lid: 95 euro (vrijgesteld van btw)

Niet-lid: 145 euro (vrijgesteld van btw)

Spreker

Frank Van Oss

Frank Van Oss werkt al meer dan twintig jaar als trainer en coach voor mediarelaties, speeching en debating. Hij trainde al meer dan 1.900 communicatieprofessionals over de hele wereld, waaronder meer dan 400 ambtenaren en politici.

Dankzij z’n jarenlange ervaring als trainer graaft Frank Van Oss dieper dan de evidenties. Hij heeft een lange ervaring met het uitschrijven van realistische crisisscenario’s die de deelnemers verplichten om zowel mondeling als schriftelijk te communiceren en zowel klassieke als nieuwe media te gebruiken.

Hij is de auteur van het boek “Spreken is goud. Maar vooral wat je zegt is belangrijk”, dat in 2013 verscheen bij LannooCampus.

Vragen?

Stel je vraag via info@kortom.be of 050 31 14 31.