naar top

Online collegagroep Oost-Vlaanderen - Aan de slag!

Wat?

Aan de slag!

In de provincie Oost-Vlaanderen wordt er dagelijks hard gewerkt aan een beter lokaal communicatiebeleid, daar zijn wij van overtuigd. We willen elkaar graag inspireren tijdens deze collegagroep.

Hoe kan je met minder personeel toch een professioneel communicatiebeleid blijven voeren? Sint-Niklaas ontwikkelde een model met communicatieantennes in verschillende stadsdiensten. Jeroen Aps vertelt hoe deze decentrale aanpak leidt tot haalbare oplossingen en schetst de rol daarin van de communicatiedienst.

Van nature zijn wij visueel ingesteld: met foto’s kan je heel krachtig communiceren. Luc Van De Steene schreef hierover het inspirerende boek ‘Werken met foto’s. Jouw vragen en zijn antwoorden over het zoeken, maken en beheren van foto’s helpen je bij een beter fotogebruik in jouw communicatiekanalen.

Na maanden van intense coronacommunicatie maken we een stand van zaken op. Welke communicatielessen trek jij uit de coronacrisis? Hoe wil jij risicocommunicatie beter aanpakken, nu en straks? We polsen naar jouw ervaringen.

Online collegagroep

We houden rekening met de stijgende corona-cijfers en organiseren daarom deze collegagroep Oost-Vlaanderen digitaal op maandag 16 november van 10 u. tot 12 u. Er is online natuurlijk ook ruimte voor gesprek en ervaringsuitwisseling. Na inschrijving ontvang je een link om de collegagroep online te volgen.

Voor wie?

Alle communicatieverantwoordelijken en -medewerkers van Oost-Vlaamse gemeenten, OCMW’s en provincie.

Praktisch

maandag 16 november 2020
10:00 - 12:00 uur
Online via Zoom

gratis

Vragen?

Kortom, Joost Ramaut, info@kortom.be, 050 31 14 31

Organisatie

  • kortom
  • prov ovl