naar top

Opleiding Woordvoerderschap & mediarelaties

Wat?

Steeds meer wordt van organisaties verwacht dat ze transparant werken en communiceren. Een professionele communicatie via sociale media of met journalisten is daarbij cruciaal. Er zijn niet enkel méér woordvoerders en mediaconsulenten, ze worden ook echte reputatiemanagers die interne en externe communicatieprocessen in goede banen leiden.

Woordvoerderschap en mediarelaties beheren wordt een vak apart. Tijdens deze opleiding put Sara Vercauteren uit haar ruime ervaring en uit vele gesprekken met andere woordvoerders. Ze bespreekt met jou de knepen van het vak, de interne processen en de geheimen van de unieke relatie met journalisten zodat je als communicatieprofessional het verschil kan maken.

Je ontvangt ook tijdens deze opleiding een exemplaar van het boek ‘Geen commentaar’ : een onmisbaar naslagwerk voor woordvoerders (in spe) en voor organisaties die hulp zoeken bij het uitbouwen van een professionele perscommunicatie.

Sara Vercauteren heeft 15 jaar ervaring als woordvoerster. Eerst in de politiek, en nu bij Medialaan, waar ze ook voorzitter is van het crisiscommunicatieteam en lid van het senior management. Daarnaast doceert ze aan Thomas More Hogeschool Mechelen aan studenten Woordvoering.

Deze opleiding is gericht naar woordvoerders en mediaconsulenten met weinig of veel ervaring die minstens halftijds werken aan de woordvoering of mediarelaties van hun organisatie.

Praktisch

Datum
vrijdag 01.02.2019
Uur
9:30 - 16:30 uur
Adres
Kind & Gezin, Hallepoortlaan 27 in Brussel
(nabij station Brussel-Zuid)
Ik schrijf me in

Prijs

  • Je betaalt 215 euro inclusief btw als Kortomlid.
  • Je betaalt 275 euro inclusief btw als niet-lid.
  • Meer weten over het Kortomlidmaatschap en wat dat voor jou kan betekenen? Klik hier.

Een exemplaar van het boek 'Geen Commentaar', drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Werk je met een bestelbon? Voeg die toe bij jouw inschrijving (dat kan ook achteraf via jouw profiel) of mail naar info@kortom.be. De factuur volgt na de opleiding.

Achteraf ontvang je een getuigschrift.

Schrijf je in

Wegbeschrijving

Je vindt de Kind en Gezin Academie aan de Hallepoortlaan 27, 1060 Brussel. Bezoekers melden zich aan aan het onthaal. Kind en Gezin bevindt zich vlakbij het Zuidstation en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Met de trein   

  • Stap uit in het Zuidstation en neem de uitgang ‘Fonsnylaan’.
  • Steek de Fonsnylaan over en ga de Engelandstraat in.

  • Loop de Engelandstraat door.

  • Aan je linkerzijde, op de hoek van de Engelandstraat en de Hallepoortlaan, vind je het hoofdkantoor van Kind en Gezin.

 

Met de wagen
In de buurt van de hoofdzetel van Kind en Gezin zijn er 2 betaalparkings:

Interparking Hallepoort   
Boulevard de Waterloo 104/Z 1000, Brussel

Parking de deux portes  
Boulevard de Waterloo 27/Z, 1000 Brussel

Toon in Google Maps
  • Kind en Gezin

Vragen?

Stel je vraag aan Joost Ramaut, info@kortom.be of 050 31 14 31.

Organisatie

  • kortom