naar top

Opleiding Aan de slag met Canva

Wat?

Gebruik je graag meer beelden in jouw communicatie? Photoshop is geen eenvoudig programma. Gelukkig kan je ook met Canva, een gratis online tool, mooie afbeeldingen maken of eigen foto’s bewerken. Zo kan je zelf simpele maar mooie beelden maken.

Je maakt zelf afbeeldingen voor jouw sociale media, website, presentaties of infoblad. Met Canva kan je ook gemakkelijk je eigen visitekaartjes, logo’s of posters ontwerpen. Je bewerkt eigen foto’s of één van de miljoenen afbeeldingen uit de databank, met fotofilters, iconen en tal van vormen en lettertypes.

Evelien Standaert vertelt tijdens deze namiddagopleiding hoe Canva precies werkt en waarvoor je het kunt gebruiken. Je gaat direct zelf aan de slag aan één van de computers in het lokaal.

In het computerlokaal is er plaats voor maximum 15 deelnemers.

Evelien Standaert is communicatietrainer bij I Like Media. Ze helpt organisaties bij alles wat met online communicatie te maken heeft. 

Praktisch

Datum
donderdag 25.10.2018
Uur
13.30 tot 16.30 uur
Adres
Educo
Koning Albertlaan 27
9000 Gent (nabij station Gent-Sint-Pieters)
Ik schrijf me in

Prijs

  • 95 euro voor leden van Kortom, inclusief btw.
  • 155 euro voor niet-leden, inclusief btw.
  • Drank, broodjeslunch en documentatie zijn inbegrepen.

  • Nog geen lid, maar wel geïnteresseerd in ons lidmaatschap? Bekijk hier snel jouw voordelen!

Schrijf je in

Wegbeschrijving

Educo, Koning Albertlaan 27 in Gent (nabij station Gent-Sint-Pieters)

  • Educo Gent is heel vlot bereikbaar met het openbaar vervoer: het opleidingscentrum bevindt zich op 150 m van het station Gent Sint-Pieters. 

  • Kom je met de auto? Weet dan dat in de omliggende straten heel weinig parkeerruimte is en dat een volledige dag parkeren niet is toegestaan. Waar kunt u de auto wel voor een hele dag achterlaten op de Parking Station Gent-Sint-Pieters, betaalparking,  € 1 /uur (+/-  1000 plaatsen). Neem op de E40 afrit 14, richting R4. Volg de pijlen ‘P  Station’.De parking bevindt zich op wandelafstand (300 m) van Educo.
Toon in Google Maps
  • educo

Vragen?

Met jouw vragen kan je terecht bij Joost Ramaut, info@kortom.be, 050-31 14 31

Organisatie

  • kortom